MaSan kesänumero 2/2015 on ilmestynyt torstaina 21.5.

344

Maunulan Sanomien kesänumero 2/2015 on ilmestynyt torstaina 21.5.2015. Lehti tehdään ja jaetaan vapaaehtoisvoimin. Lehteä jaetaan vapaaehtoisille jakajille lauantaina 23.5. klo 11-12 ja sunnuntaina 24.5. klo 12-13 Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25) sekä arkisin Mediapajan normaaleina aukioloaikoina.

Vanhoja Maunulan Sanomien numeroita on saatavilla asukastila Maunulan Mediapapajalla (Metsäpurontie 19-21) sen normaaleina aukioloaikoina klo 10-14.

Olet tervetullut rentoon ja iloiseen porukkaan tekemään Maunulan omaa lehteä vaikka vain yhden jutun vuodessa tai ottamaan kuvia. Tule myös opettelemaan lehden tekoa, jos et ole aiemmin tehnyt lehteä.

Maunulan Sanomien vt. vastaava toimittaja on Hannu Kurki (etunimisukunimi [at] hotmail.com). Lehteä julkaisee Maunulan Sanomien tuki ry.

Maunulan Sanomat on riippumaton alueen kehittämisen äänenkannattaja ja se on perustettu 1990. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen painos on 7000 kpl. Lehden levikkialue on Maunula, Pirkkola ja Metsälä.

Lehteä lukee YKS-projektin kyselyjen mukaan noin 95 % maunulalaisista ja 89 % ilmoittaa lukevansa lehteä säännöllisesti.

Vanhoja Maunulan Sanomia voi lukea netistä

Asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 25)