Maunulan kirkon musiikillinen kesä

338

Maunulan kirkolla on tarjolla kesän aikana monia musiikkitapahtumia. Oulunkylän seurakunta järjestää musiikillisia kesäkahviloita Maunulan, Oulunkylän ja Käpylän kirkoissa.

3.6. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa. “Isosisän olkihattu” Tapio Rautavaaraa muistellen ja laulaen. Arja Aholammi- Pylkkänen, laulu, Olavi Juvonen, laulu, Kari Sulonen,laulu, Maunulan kirkon musiikkiryhmä ja kanttori Maija Pesonen-Kareinen, piano ja urut, Raivo Savik, viulu. Diakonissa Elisa Hapuli. Myös yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

17.6. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa ”Kesäillan valssi”. Keskikesän musiikkia, kanttorit Evi Kant ja Maija Pesonen-Kareinen. O.Merikanto, M.Turunen, M.Hakanpää. Rovasti Heikki Järvinen, diakonissa Elisa Hapuli. Myös yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

1.7. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa ”Auringon noustessa” Irja Kajander-Vierkens, sopraano,kanttori Maija Pesonen-Kareinen, piano ja urut. T. Kuulan ja O. Merikannon musiikkia. Myös yhteislauluja, kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

5.7. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa. Jospa oisit kaunokukka. Runon ja musiikin iltapäivässä pastori Kukka
Handolin, kanttori Katja Mäkiö ja pianisti Lassi Kouvo.
Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

29.7. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa. Romantikko Robert Schumann. Robert Schumannin yksinlauluja ja pianomusiikkia. Mari Karjalainen, sopraano ja pianisti. Kanttori Taru Hämäläinen laulattamassa yhteislauluja. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

12.8. klo 13 Musiikillinen kesäkahvila Maunulan kirkossa. Toivotan sinulle hyvää yötä! Pastori Raivo Savik, viulu ja kanttori. Myös yhteislauluja, kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Lisätietoja
Oulunkylän seurakunta