Pohjoinen Kehrä kokoontuu Mediapajalla ma 7.9.

298

Pohjoinen Kehrä (kehittämisryhmä) kokoontuu maanantaina 7.9.2015 klo 17 Asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25). Tilaisuudessa keskustellaan mm. Pohjoisen Kehrän jatkosta. Helkan Stadin kehittämispolku (Stake) ei saanut rahoitusta jatkolle ja sen toiminta on vähintäänkin katkolla. Pohjoisen Kehrän toimintaa voitaisiin jatkaa omaehtoisena kaupunginosatoimintana. Maunula-Seura on ottanut tuottamisvastuun syksyn ensimmäisestä kokouksesta.

Helsingin kaupunginosayhdistykset Helka ry hakee Uudenmaan liiton ohjelmahausta rahoitusta teemalla kaupunginosat innovaatioalustoina.

Kaupunginosat voisivat toimia innovaatioalustoina etsiä tätä kautta innovatiivisia ratkaisuja ongelmiinsa yhdessä yritysten ja ja tutkimuslaitosten kanssa.

LISÄTIETOJA
Stadin kehittämispolku

Uuden liiton ohjelmahaku ”Älykäs erikoistuminen”