Tervetuloa Mahdollisuuksien Maunula -gaalaan ensi viikon lauantaina 5.9. klo 12-15.

286

Tervetuloa Mahdollisuuksien Maunula -gaalaan ensi viikon lauantaina 5.9. klo 12-15 Maunulan yhteiskoululle (Kuusikkotie 3). Helsingin yliopiston projektikurssin loppugaalassa esitellään asukkaiden kanssa kehiteltyjä ideoita Maunulan tulevasta kehityksestä. Tule kuulemaan, millaisia tuloksia kahden viikon kenttätyöskentely Metsäpurontiellä on poikinut.

Helsingin yliopiston geotieteiden ja maantieteen laitoksen järjestämällä “Haasteena lähiö – asukastoiminta aluekehittämisessä” kurssilla opiskelijat ovat luoneet konsepteja Maunulan kehittämiseksi yhdessä asukkaiden kanssa.

Kurssi on toteutettu yhteistyössä Maunula-Seuran, Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tilakeskuksen, Kulttuurikeskuksen, Nuorisoasiainkeskuksen ja Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa. Yhteistyökumppanien edustajat osallistuvat myös loppugaalaan.

Gaalaan voi vapaasti saapua paikalle – tarjolla on mielenkiintoisen kuultavan lisäksi kahvia ja pientä purtavaa.

Aika: la 5.9. klo 12-15
Paikka: Maunulan yhteiskoulu, Kuusikkotie 3

LISÄTIETOJA
Kurssin blogi