”Soiva syksy ”Maunulan kirkolla

222

Maunulan kirkolla tapahtuu monenlaista alkavana syyskautena.

Lasten musiikkiryhmät käynnistyvät torstaiaamuisin kirkolla to 10.9. klo 9.30 2-5 vuotiaille, klo 10 1-2 vuotiaille ja klo 10.30 alle yksivuotiaille. Lapset vanhempineen tai hoitajineen ovat tervetulleita musisoimaan yhdessä. Muskareiden yhteydessä myös perhekahvio. Ohjaajina toimivat Maija Pesonen-Kareinen ja Mirva Keski-Vähälä.

Maunulan kirkon lauluryhmä kokoontuu jälleen keskiviikkoisin 23.9 klo 18.30 alkaen, jolloin myös uudet laulajat ovat tervetulleita, ohj. Maija Pesonen-Kareinen

Keskiviikkokerhot ke klo 13, ohj, diakonissa Elisa Hapuli

Musiikkimatineoita Maunulan kirkolla

Ke 16.9. klo 13. ”Soi syksy kiitostasi”-musiikkimatinea  Laulamme yhdessä syyslauluja.

Ke 11.11. klo 13 Musiikkimatinea – Kauneimpien hengellisten laulujen merkeissä.

Messut Maunulan kirkossa ovat sunnuntaisin klo 16!

Erityisesti musiikkipainotteiset messut ovat Hiljaisuuden messu su 11.10. klo 16 ja isänpäivän messu ja isänpäivän juhlakahvit su 8.11. klo 16.

Tiistai-iltaisin Maunulan kirkolla klo 18 vietetään myös arkimessua, jota nuoret ovat valmistaneet sekä avointa nuorten iltaa messun jälkeen.

Perinteiseen naistenpäivä la 3.10 klo 10–15.15 Oulunkylän kirkolle teemalla ”Arvot mekin ansaitsemme- hyvää elämää etsimässä” Kaikenikäiset naiset tervetuloa! Toimittaja Anne Flinkkilä on johdattamassa päivän teemaan klo 10.30 hemmottelukahvien jälkeen. Mukana Oulunkylän Martat ja vapaaehtoisia. Monipuolista ohjelmaa, luento, keskustelua, musiikkia, keittolounas, hierontaa ja hemmotteluhoitoja, askartelua, maalausta ja hiljentymistä.

Seurakunnan toiminnasta tarkemmin nettisivuilta ja Kirkko ja kaupunki-lehdestä

Yst.terv. kanttori Maija Pesonen-Kareinen

Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15