Valokuvakilpailu Maunula NYT

321

Maunulan asukastalo Saunabaari julistaa avoimen valokuvakilpailun. Kilpailun nimi on “Maunula NYT“. Kilpailun aihe on vapaa. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua digikuvilla, paperikuvilla tai muulla valokuvasovellutuksella. Tyyli on vapaa.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa.

Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko

Voit toimittaa kuvat digitaalisina tai paperikuvina. Digikuvat voi toimittaa USB-muistitikulla tai sähköpostilla. Digikuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina, jolloin kuvan pitkän sivun tulee olla korkeintaan 850 px/72 dpi (A4). Järjestäjä pyytää tarvittaessa palkituista kuvista korkearesoluutiokuvat, jolloin kuvan pitkän sivun tulee olla korkeintaan 3500 px/300 dpi (A4). Asukastila Mediapaja avustaa tarvittaessa kuvien tallentamisessa ja lähettämisessä. Paperikuvien tms. suurin koko on 210 x 297 mm (A4).

Kirjoita kuvien taakse tai sähköpostiviestiin tietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sekä kuvan tai kuvien nimet.

Digikuvat voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mia.waire@hel.fi. Kirjoita lähetyksen otsikoksi “Maunula NYT” – valokuvakilpailu.

Paperikuvat tms. toimitetaan osoitteeseen: Asukastalo Saunabaari,Metsäpurontie 25, 00630 Helsinki. Kirjoita kuoreen kilpailun nimi “Maunula NYT” – valokuvakilpailu.

Kilpailun järjestäjä sitoutuu käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta ei vastaa esimerkiksi postissa tai kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Kuvien käyttöoikeus
Järjestäjällä on oikeus julkaista palkitut kuvat kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta Asukastalo Saunabaarin julkaisuissa. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmansille osapuolille on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia kuvaajan luvalla. Järjestäjä ei saa ilman kuvaajan lupaa muokata tai muuttaa kuvan sisältöä ja rajausta.

Kuvien palautus
Kilpailumateriaalin voi noutaa Saunabaarista 1.12. – 31.12. Paperikuvat ja tallennusvälineet palautetaan postitse vain jos niiden mukana on riittävin postimerkein vastaanottajan nimellä varustettu palautuskuori.

Kilpailun aikataulu ja kilpailun raati
Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla 13.11.2015 klo 12 mennessä Asukastalo Saunabaarissa. Kilpailun voittajat julkistetaan 30.11.2015 Saunabaarin ilmoitustaululla ja Facebook –sivuilla. Kymmenen raadin valitsemaa kilpailuteosta on esillä Mediapajan näyteikkunassa 4. – 31.12.2015. Kilpailun raadissa ovat Kale Kaivola, Heikki Koivikko, Rainer Ruhkanen, Orvokki Taskinen ja Mia Waire. Raadin jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot
1.PALKINTO: kilpailuteoksesta teetetty Ifolorin canvas-taulu 40×60 cm,
2.PALKINTO: Ifolor Premium-kuvakirja 36 sivua,
3.PALKINTO: Ifolor Deluxe-kuvakirja 26 sivua, lisäksi valitaan 7 parhainta kilpailijaa joille luovutetaan kunniakirja. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Finnkinon elokuva-sarjalippu (4-lipun pkt).

Yhteystiedot

Asukastalo Saunabaari: Mia Waire, gsm. 040 125 1058, mia.waire@hel.fi,

Metsäpurontie 25, 00630 Helsinki

Asukastila Mediapaja gsm.040 590 0455 Metsäpurontie 25 (katutaso), 00630 Helsinki

Yhteistyössä mukana Maunula Seura ry.