Avoin tapaaminen Maunula-talosta ja osallistuvasta budjetoinnista

291

Maunulan monitoimitalon rakennustöiden kanssa rinnan etenee myös talon tulevan toiminnan suunnittelu. Tule mukaan keskustelemaan siitä, miten Maunula-taloon luodaan uusi osallistuvan demokratia, jossa asukkaat ovat mukana päättämässä talon toiminnasta.

Torstaina 4.2. klo 17.30

Saunabaarin asukastila Mediapajalla

(Metsäpurontie 25, katutaso)

Inari Penttilä nuoriasiainkeskuksesta esittelee osallistuvan budjetoinnin suunnitelmia. Demokratiahankkeen Emilia Palonen kertoo uusimpia tietoja Maunula-talon suunnittelusta.

Keskustellaan myös Maunula-talon kahvilasta: löytyykö vapaaehtoisia pyörittämään taloon kahvilaa ja miten kahvilan toimintaa järjestetään ja miten sitä hyödynnetään esim. ruokapiirien ja yhdessäoppimisen kautta? Samalla aloitetaan seuraavan isomman työpajan valmistelu.

Kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Kahvi- ja teetarjoilu.

Järjestää Maunulan demokratiahanke

Lisätietoja http://maunula.blogspot.fi