Kolme kekseliästä on valittu

369

Kolme kekseliästä on valittu. Alueet ovat Herttoniemenranta, Maunula ja Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi! Valintaperusteena oli potentiaali sekä innovaatioiden tuottamiseen ja skaalautumiseen että innovaatioalustaksi kehittymiseen. Lisäksi huomioitiin hakijoiden keskinäisen vertaisoppimisen mahdollisuudet ja painottuminen eri sektoreille.

Herttoniemenrannassa paikallistalouteen, Siltamäki-Suutarila-Töyrynummessa asukkaisiin ja Maunulassa kaupunkiyhteistyöhön. Maunulassa kekseliäisyys näkyi peräti neljänä ehdokkaana, joista kaupunginosaa valittiin edustamaan ”Maunula-talo lähidemokratian 3.0 mallina”. Hankkeen eduksi katsottiin potentiaali yhdistää alueen muut toimijat ja hakijat.

Kaikki kiinnostuneet voivat seurata KEVEIN-hankkeen ja nyt valittujen kolmen etenemistä ja tuloksia täällä Facebook-ryhmässä. Jaetaan täällä myös muita kaupunkikehittämiseen liittyviä kiinnostavia linkkejä, juttuja ja kokemuksia. Vielä kerran kiitos kaikille hakijoille ja kekseliästä viikkoa!

LISÄTIETOJA
Kevein-hankkeen sivut