118. aluefoorumi: Mitä uutta Maunulan kaavoituksessa ja asuntorakentamisessa? MATERIAALI

303

Maunulan 118. aluefoorumi pidettiin ma 14.3.2016 Asukastalo Saunabaarilla. Tilaisuudessa keskusteltiin Maunulan kaavoituksesta ja asuntorakentamisesta. Maunulan alueen kaavoitusta esitteli arkkitehti Ann Charlotte Roberts kaupunkisuunnitteluvirastosta. Lisäksi käytiin keskustelua Maunulan kehittämistä ohjanneista ideoista.

Pirjontien ympäristön kaavaluonnos julkaistiin 1.3. ja se on nähtävillä 24.3.2016 asti (ks. Pirjontien ja Pirkkolantien suunnitelmaluonnos). Raidejokerin hankesuunnitelmassa on kuvattu Raide-Jokerin linjaus Maunulassa (Ks. Raide-Jokerin suunnitelmaluonnos Maunulan osalta).

Kuusikkotiellä rakennetaan parhaillaan katu- ja vesijohtoinfraa tulevaa asuntorakentamista varten.

Maunulan keskustaa tulee sekä Hitas-että asumisoikeusasuntoja sekä uutta liiketilaa noin 700 k-m2. (Ks. Raide-Jokerin hankesuunnitelma).

Ann Charlotte Robertsin esityskalvot3.42 MB

pdfTaustamateriaalia keskusteluun5.57 MB 

OHJELMA
18.00-18.15 Maunulan kaavoituksen tilanne. Hyväksytyt asemakaavat ja valmisteilla olevat kohteet kuten Pirjontien ympäristön kaavoitus. Ann Charlotte Roberts, kaupunkisuunnitteluvirasto Millaisia asuntoja ja liiketiloja on tulossa Maunulaan?

19-19.15 KAHVITAUKO

19.15-19.45 Millainen on Maunulan asuntokannan rakenne nyt ja miten Maunulan asuntokanta muuttuu rakentamisen myötä?

LISÄTIETOJA
Ks. Maunulan 114. aluefoorumin materiaali 

Ks. Maunulan 113. aluefoorumin materiaali 

Ks. Maunulan 111. aluefoorumin materiaali