Avoin Maunula-talon asukasfoorumi su 3.4. ja lähidemokratia 3.0 -hankkeen avaus

326

Avoimessa foorumissa Saunabaarilla sunnuntaina 3.4. klo 15-18 paneudutaan Maunula-talon toiminnan asukaslähtöiseen suunnitteluun. Tilaisuus myös avaa uuden lähidemokratia 3.0 -vaiheen.

Maunulan demokratiahankkeen pohjalta luotu Maunula-talo lähdemokratiaa 3.0 valittiin Helsingin kaupunginosayhdistyksen (Helka) KEVEIN-innovaatioalustaksi. Se on yksi kolmesta kaupungissa. Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi ja Herttoniemenranta ovat kaksi muuta. Maunula-talo voisi toimia alustana monenlaisille asukaslähtöisille hankkeille ja samalla uudelle lähidemokratialle. Tuo ideasi!

Tilaisuudessa keskustellaan Maunula-talosta, osallistuvasta budjetoinnista ja toiminnan järjestelemisestä. Kaikki pääsevät tuomaan omia näkökulmiaan ja vaikuttamaan. Toivottavasti myös kaupungin työntekijöitä pääsee paikalle, vaikka on sunnuntai.

Tervetuloa!

Aika: su 3.4.2016 klo klo 15-18
Paikka: Asukastalo Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs.

LISÄTIETOJA
Maunulan demokratiahanke