Musiikilliset kesäkahvila Maunulan kirkossa

407

Oulunkylän seurakunta kutsuu jälleen laulamaan yhdessä ja kuuntelemaan erityyppistä musiikkia musiikillisiin kesäkahviloihin Maunulan kirkkoon (Metsäpurontie 15).

Ke 8.6. klo 13 Laulava sydän. Toivo Kärjen lauluja ja musiikkia yhdessä laulaen ja kuunnellen. Pastori Raivo Savik, viulu, Arja Aholammi-Pylkkänen, laulu, kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja Maunulan kirkon musiikkiryhmä ja diakonissa Elisa Hapuli. Kahvitarjoilu.

Ke 29.6. klo 13 Maailman kaikissa kylissä. Yhteisen ihmisyyden äärellä kohtaamista, keskustelua ja musisointia kirkossa, joka viime syksynä toimi turvapaikanhakijoiden kotina. Pastori Marjaana Toiviainen, diakoni Terhi Lahdensalo ja kanttori Katja Mäkiö. Kahvitarjoilu.

Ke 13.7. klo 13 Aurinkolaulu. Fransiscus Assisilaisen innoittamaa musiikkia, kirjoituksia ja rukouksia. Pastori Kaisa Heininen, kanttori Katja Mäkiö ja diakoni Iris Tammisto. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

Ke 27.7. klo 13 Suvilinnun siivillä. Yhteislauluja Suvilinnun lauluvihkosta, joka liittyy Suvivirsi 2016 kampanjaan. Kampanjalla tuetaan eteläsudanilaisten lasten koulunkäyntiä Kirkon Ulkomaanavun kautta. Laulunjohtajana kanttori Maija Pesonen-Kareinen. Kahvitarjoilu.

Ke 10.8. klo 13 Laulu pidentää ikää. Kanttori, laulupedagogi Katja Mäkiö antaa vinkkejä hyvään äänenkäyttöön ja kertoo laulamisen terveysvaikutuksista, mukana musisoimassa Aino Spence, laulu ja Lassi Kouvo, piano. Hartaus, pastori Kukka Handolin. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.