Tule jakamaan kuva- ja videomuistosi yhteiseen videoteokseen!

325

Taiteilijat Giuditta Vendrame ja Paolo Patelli kokoavat asukkaiden valokuva- ja videokokoelmista otoksia teokseensa Maunulan ilmapiirit, joka luo katseen Maunulan taivaille. Onko sinun kuviisi tallentunut palanen Maunulan ilmapiiriä, jonka tahtoisit jakaa muiden kanssa? Tervetuloa piipahtamaan Mediapajalla digikuvien, valokuva-albumien, VHS- tai digivideoiden kanssa! Voit myös kutsua taiteilijat kotikäynnille tutustumaan kuvakokoelmiisi.

Vastaanottopiste Maunulan Mediapajalla ma-pe 9.-13.52016. klo 13-17.

Maunulan ilmapiirit-videoteos avautuu Mediapajalla Maunula-päivänä to 19.5.2016.

Lisätietoa teoksen taustoista täällä:

Maunulan Mediapaja, Metsäpurontie 25

Yhteydenotot ja lisätietoja:
Kaisa Kukkonen
etunimi.sukunimi@m-cult.org / 041 436 1793