Saattohoidon tukiyhdistyksen perustamiskokous 14.6.

299

Helsinkiläinen, tiesitkö, että Maunulassa on julkinen kaikkien kaupunkilaisten oma Suursuon sairaala? Siellä on kaupungin ainoa meitä kaikkia kaupunkilaisia palveleva palliatiivisen hoidon osasto, sekä myös ainoa julkinen ja yhteisöllinen saattohoito-osasto parantumattomasti sairaille, kuolemaa lähestyville aikuisille helsinkiläisille. Saattohoidon tukiyhdistyksen perustamiskokous on tiistaina 14.6.2016 klo. 17-19 Suursuon sairaalan luentosalissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on ilon ja virkistyksen tuominen saattohoidossa oleville potilaille, heidän omaisilleen ja hoitajilleen, heidän syntyperästään riippumatta. Lähiajan tavoitteena on vahvistaa yhteisöllisyyttä ja saada Suursuon sairaalan saattohoito-osasto kodinomaisemmaksi ja viihtyisämmäksi.

Kerätäksemme varoja tätä varten tulemme järjestämään tukikeräyksiä, tukikonsertteja, luentotilaisuuksia, ym. Haluatko olla mukana tuomassa iloa parantumattomasti sairaille?

Sinulla on kenties tietoja ja taitoja, joita voimme käyttää tavoitteidemme saavuttamiseksi. Voit liittyä jäseneksi jo perustamiskokouksessa ja tulla mukaan innostuneeseen joukkoomme.

Perustamiskokous on tiistaina 14.6.2016 klo. 17-19 Suursuon sairaalan luentosalissa.

Osoite:

Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Tykkää ja jaa tietoa asiasta Facebookissa!!!

TERVETULOA

Osasto 11:n vapaaehtoistyöntekijät

LISÄTIETOJA
Ylen uutinen 4.12.2012 Suursuon saattohoito-osastosta