Keskuspuiston puolesta -kiintorastit

910

Keskuspuiston puolesta -kiintorastit on nyt maastossa Pirkkolan-Maunulan alueella. Yhteensä 36 rastia, jotka sijaitsevat Keskuspuistoa uhkaavan yleiskaavaehdotuksen rakentamisalueen kulmapisteissä välillä Kehä I – Hakamäentie.

Rasteja voi suunnistaa, patikoida ja retkeillä kuka tahansa. Samalla selviää, missä yleiskaavan rakentamisalueen raja kulkee käytännössä. Reitistä selviää hyvin lenkkareilla, mutta aluskasvillisuus on paikoin niin rehevää, että voi tulla saappaita ikävä.

Rasteja ylläpitää suunnistusseura Rasti-Jyry, ja niillä on liikuntaviraston tuki ja rakennuslautakunnan lupa. Ne on määrä pitää maastossa niin kauan kuin yleiskaavan käsittely kestää.

Kiintorastien karttaa on jaossa maksutta mm. Maunulan, Paloheinän ja Pitkäkosken ulkoilumajoilla, Pirkkolan urheiluhalleilla ja Maunulan Mediapajalla. Kartan voi myös ladata linkista: http://bit.ly/214ZApy