Soivaa syksyä kirkolla

363

Maunulan kirkolla on monenlaista musiikkitapahtumaa syksyllä. 

Ke 14.9. klo 13 ”Syksyn ruskaa ”-musiikkimatinea aulamme yhdessä syyslauluja

Ke 5.10.  klo 18 Musiikki-ilta Maunulan kirkossa

La 8.10 klo 10–15 Naistenpäivä  Maunulan kirkolla teemalla ”Moninainen nainen” – keskusteluteemana ”Nojatuolimatkalla naisten arkeen ja uskoon” Vieraina toimittaja, vapaa kirjoittaja Koko Hubara  ja järjestöaktiivi Nahla Hewidy  sekä kirkkoherra Ulla Kosonen, spiikkerinä Marjaana Toiviainen. Maailma-kuoron konsertti, hemmottelukahvit, Naisten Pankin hyväksi korukirppis, luovaa tanssia, askartelua, hierontaa, keittolounas ym. naistenpäivän messu., Vapaa pääsy. lastenhoito myös järjestetty.

Ke 2.11. klo 13 Pyhäinpäivän musiikkia

Su 13.11. klo 16 Isänpäivän messu ja isänpäivän konsertti ja juhlakahvit

20.11. klo 16 Taizelauluja messussa 

Lasten musiikkiryhmät  ovat torstaiaamuisin kirkolla 15.9. klo 9.30 2-5v., klo 10 1-2v. ja klo 10.30 0-1v.. Lapset vanhempineen tai hoitajineen ovat tervetulleita musisoimaan yhdessä. Muskareiden yhteydessä myös perhekahvio. Ohjaajina Maija Pesonen-Kareinen ja Mirva Keski-Vähälä.

Maunulan kirkon lauluryhmä  on keskiviikkoisin 28.9 klo 18.00 alkaen, jolloin myös uudet laulajat ovat tervetulleita, ohj. Maija Pesonen- Kareinen

www.kirkkohelsingissa.fi/oulunkyla

www.facebook.com/oulunkylanseurakunta