Vastaa kyselyyn yksinasuville

314

Yksinasuvat ry:llä on käynnissä yksinasuvien asumisen tutkimus- ja kehittämishanke, jonka avulla on tarkoitus selvittää pääkaupunkiseudun ja Turun alueella elävien yksinasuvien asumistyytyväisyyttä ja tulevaisuuden asumisen toiveita ja tarpeita. Lisäksi tavoitteena on käynnistää samoilla alueilla kehittämistyöryhmiä, jotka voivat samalla olla starttialustoja konkreettisille kehittämishankkeille, joissa etsitään nykyistä kestävämpiä asumisen malleja tälle kasvavalle väestönosalle.

Yksinasuvat ry on valtakunnallinen, vuodesta 2009 alkaen toiminut Soste-järjestäytynyt yhdistys, jonka yhteiskuntapoliittinen tavoite on yksinasuvan yhdenvertainen taloudellinen asema verrattuna pariskunnan puoliskoon.

Tavoittelemme käynnistyviin kehittämisryhmiin yksinasuvia helsinkiläisiä, mutta  tutkimukseen voi vastata kuka vaan, joka on aikuisiällään elänyt yksin.

Hankkeen toinen osa eli kehittämisryhmien käynnistäminen tapahtuu vuoden
lopulla Yksinasuvat ry:n kutsusta Helsingissä ja Turussa.

Tutkimukseen voitte tutustua tästä liskistä

Työryhmiin tarvitsemme erillisen ilmoittautumisen, jotta voimme arvioida tilan tarpeen ja lähettää kutsun. Voit ilmoittautua tästä:

LISÄTIETOJA
Yksinasuvat ry