Yhteisöllisen mediataiteen kutsu

292

m-cultin yhteisöllisen mediataiteen teoskutsu sulkeutuu 15.1.2017. Kutsu on avoin sekä kansainvälisille että kotimaisille taiteilijoille. Haun erityiskohteena ovat yhteisöllisen tai kaupunkitaiteen projektit, jotka hyödyntävät tai pohtivat osallistumista, mediaa ja teknologiaa. Tervetulleita ovat kuva-, ääni- ja esitystaiteen käytäntöjä yhdistävät ehdotukset.

Vuoden 2017 ohjelmaan valitaan 4-6 uutta teosta, jotka toteutetaan taiteilijaresidensseissä. Pääkohteena vuoden 2017 tuotannoille on Maunulan kaupunginosa Helsingissä.

Ehdota projektiasi verkossa
15.1.2017 24:00 mennessä.

m-cult toivottaa hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta!

Residenssit tuottaa m-cult osana kansainvälistä Collaborative Arts Partnership Programme -verkostoa (2015-2018) tukijoinaan Luova Eurooppa-ohjelma, Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin Kulttuurikeskuksen Helsingin malli -hanke.