Sorsapuiston peruskorjauksen suunnittelu alkaa

331

Rakennusvirasto aloittaa Sorsapuiston peruskorjauksen suunnittelun. Tavoitteena on peruskorjata ja entistää Maunulan tärkein puistohistoriallinen kohde. Puiston peruskorjauksen tavoitteista ja lähtökodista on rakennusviraston järjestämä keskustelutilaisuus torstaina 26.1.2017 kello 16.00–19.00 Asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25). 

Sorsapuiston peruskorjauksen suunnitelma on ennen valmistumistaan luonnosvaiheessa nähtävillä, ja siitä kerätään palautetta. Suunnitelmaluonnoksesta tiedotetaan erikseen. Sorsapuiston puistosuunnitelma valmistuu vuoden 2017 syksyllä.

Sorsapuiston peruskorjaus perustuu Maunulan aluesuunnitelmassa määriteltyyn kunnostustarpeeseen. Maunulan vuonna 2011 valmistunut aluesuunnitelma (vuosille 2012-2021) on nähtävissä sähköisenä rakennusviraston verkkosivuilla kohdassa Suunnitelmat.

Asukkaat ovat tervetulleet tutustumaan ja keskustelemaan peruskorjauksen tavoitteista ja lähtökodista torstaina 26.1.2017 kello 16.00–19.00. Asukastila Maunulan Mediapajan osoite on Metsäpurontie 25, (Saunabaari, Männikkötien ja Metsäpurontien kulma).

LISÄTIETOJA
Maunulan aluesuunnitelma 2012–2021 

Sorsapuisto  

Sorsapuiston Fb-sivut  

Kasvit – kaupungin vaatteet