Tervehdys Maunulan maisema -hankkeelta!

383

Rakkausteemamme ensimmäinen kokoontuminen on aivan nurkan takana, ensi viikon tiistaina 7.3.2017 klo 18 Saunabaarilla Maunulassa. Mikäli et ole vielä ennättänyt ilmoittautua mukaan, mutta olet kiinnostunut osallistumaan, voit ilmoittautua vielä vastaamalla tähän sähköpostiin. Mikäli olet jo ilmoittautunut, toimikoon tämä viesti muistutuksena siitä että ensi viikolla tavataan!

Ensimmäisellä tapaamiskerralla on tarkoituksena tutustua. Tuolloin on vielä mahdollistua miettiä myös omaa tapaa osallistua, haluatko esiintyä, jakaa tarinoita vai jotain muuta. Ensimmäiselle kerralle voi tulla myös tutustumaan vaikkei olisikaan varma mahdollisuudesta sitoutua koko kevääksi. Halukkaat pääsevät esiintymään syksyllä ensi-iltansa saavaan rakkausteemaiseen esitykseen. Mitään ennakko-osaamista ei vaadita, innostus riittää!

Olet lämpimästi tervetullut tapaamiseen!

Salli Berghäll
Maunulan maisema -alueprojektin tuotantoassistentti
Suomen Kansallisteatteri
puh. 050 305 4251

etunimi.sukunimi (at) kansallisteatteri.fi
www.maunulanmaisema.fi
www.kansallisteatteri.fi