Maunula-talon avoin foorumi ma 15.5.2017

281

Maunula-talon avoin foorumi pidetään maanantaina 15.5.2017 klo 18-20 Metsäpurosalissa. Avoin foorumi järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Tavoitteena on vuosikellon avulla kertoa kuinka asukkaat pääsevät vaikuttamaan Maunula-talon ohjelman suunnitteluun.

Mikä on avoimen foorumin rooli?

Avoin foorumi voi tehdä muun muassa talon toimintaan ja budjetointiin liittyen ehdotuksia ao. kaupungin elimille (hallintokunnat, lautakunnat, kaupunginhallitus, valtuusto). Tässä tilaisuudessa on tarkoitus tuottaa kannanotto, jossa puututaan mm. rakennuksen virheiden viivästyneeseen korjaamiseen ja resurssikysymyksiin.

Foorumissa käsitellään myös osallistuvan budjetoinnin toteutusta. Mitä on saatu aikaan ja kuinka tästä jatketaan eteenpäin. Pääset vaikuttamaan suoraan talon toimintaan ja esittämään toiveita sekä talon työntekijöille että neuvottelukunnan asukasjäsenille.

Avoimeen foorumiin ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat. Tule mukaan vaikuttamaan.

Tervetuloa!

LISÄTIETOJA
Maunula-talo