Maunulapäivä to 18.5.2017 klo 16-19 Leikkipuistossa

306

Maunula-päivää vietetään torstaina 18.5.2017 klo 16-19 Maunulan Leikkipuistossa (Metsäpurontie 14-16). Esiintymislavalla ovat mm. taikuri Sami Paavola, lapsiryhmiä, jonglöörit Ohto ja Amos, Zumbaa Josen tahdissa sekä Stadin juhlaorkesteri.

Leikkipuiston alueella on paljon tapahtumia kuten heppa-ajelu, yökorista, isot saippuakuplat, frisbeegolf-nopeusmittaus, trampoliini, käsipallon heittoharjoittelua maaliin, Kansallisteatterin Rakkaus-hanke,
kasvomaalausta, kahvio, soppabaari, sambuuseja ja kirpputori.

Tapahtuman järjestää Maunulatiimi, jossa ovat edustettuina kaikki Helsingin kaupungin lapsi- ja nuorisotyötä tekevät virastot, koulut, paikallispoliisi, Lions Club Maunula, Maunula-Seura, Oulunkylän seurakunta, Saunabaari, Oulunkylän Seurakunnan siirtolayhdistys ja joukko Maunulan vapaaehtoisia.

LISÄTIETOJA
Maunulapäivän Fb-sivut