Anna taiteilijalle vastaus!

358

Taiteilija Anton Polski on m-cultin ja Minna Tarkan vieraana Maunulassa tekemässä kultuuriprojektia, jossa ulkomaalaiset taiteilijat tutkivat Maunulan toiseutta eli sellaisia marginaaliryhmiä, jotka usein nähdään häiriöinä Maunulan myönteiselle kehitykselle. Hanke pyrkii taiteen keinoin ymmärtämään ja nostamaan esille ihmisiä, jotka syystä tai toisesta eivät esiinny Maunulan julkisuudessa ja medioissa. Moskovalaisen Partizaning-ryhmän Antonin ja Natalian lisäksi projektia on toteuttamassa joukko Aalto-yliopiston opiskelijoita.

Projekti koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä vaiheessa tavataan tunnistettuja vähemmistöjä ja havainnoidaan Maunulan arkea katutasolta. Näistä tapaamisista syntyvistä materiaaleista toimitetaan Maunulan Sanomiin erikoisliite. Päätteeksi järjestetään lopputapahtuma torstaina 28.9.2017 Maunula-talon ja S-marketin kulmilla.

Taiteilijat toivovat maunulalaisten apua kyselyllä, joka kartoittaa miten ihmiset kohtaavat toisiaan ja tuntevat kuuluvansa Maunulaan.

VASTAA  kyselyyn täältä

LISÄTIETOJA
Projektin sivut