Soivaa syksyä Maunulan kirkolla

331

Maunulan kirkolla on alkavana syyskautena monenlaista ohjelmaa kuten lasten musiikkiryhmiä, musiikkimatineoita ja naistenpäivän tilaisuus launtaina 8.10.2017.

Lasten musiikkiryhmät ovat torstaiaamuisin kirkolla 15.9. alkaen klo 9.30 2-5 vuotiaille., klo 10 1-2 v. ja klo 10.30 0-1 vuotiaille. Lapset vanhempineen tai hoitajineen ovat tervetulleita musisoimaan yhdessä. Muskareiden yhteydessä myös perhekahvio. Ohjaajina toimivat Maija Pesonen-Kareinen ja Mirva Keski-Vähälä.

Naistenpäivä la 8.10 klo 10–15 Maunulan kirkolla teemalla ”Moninainen nainen” – keskusteluteemana ”Nojatuolimatkalla naisten arkeen ja uskoon” Vieraina toimittaja, vapaa kirjoittaja Koko Hubara ja järjestöaktiivi Nahla Hewidy sekä kirkkoherra Ulla Kosonen, spiikkerinä Marjaana Toiviainen. Maailma-kuoron konsertti, hemmottelukahvit, Naisten Pankin hyväksi korukirppis, luovaa tanssia, askartelua, hierontaa, keittolounas ym. naistenpäivän messu., Vapaa pääsy. Lastenhoito myös järjestetty.

Maunulan kirkon lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 28.9. klo 18.00 alkaen, jolloin myös uudet laulajat ovat tervetulleita. Ohjaajana toimii Maija Pesonen-Kareinen.

Musiikki-ilta ”Laulamme yhdessä syyslauluja” on ke 5.10. klo 18.

Maunulan kirkolla järjestetään päivätilaisuudet keskiviikkoisin klo 13. Pyhäinpäivän musiikkia pidetään ke 2.11. klo 13.

Isänpäivän messu ja isänpäivän konsertti ja juhlakahvit on su 13.11. klo 16. Taizelauluja messu on 20.11. klo 16.

Suomenkielisiä messuja pidetään Maunulan kirkossa sunnuntaisin klo 16.

Oulunkylän seurakunnan muusta toiminnasta tarkemmin nettisivuilta ja Kirkko ja kaupunki-lehdestä.

Petrus församlingista löytyy tietoja seurakunnan kotisivuilta ja Kyrkpressen lehdestä

Paikka: Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15

LISÄTIETOJA TAPAHTUMISTA MAUNULAN KIRKOLLA
Oulunkylän seurakunta  

Petrus församling  

Kirkko ja kaupunki  

Kyrkpressen