Haluatko päästä katsomaan, miten esitystä työstetään?

412

Tule koeyleisöksi Tunne nimelta rakkaus -esityksen harjoituksiin 8.10.2017 klo 15 Maunula-talon Metsäpurosaliin. Kyseessä on harjoitus, ei valmis esitys tai edes vielä läpimeno. Harjoituksen kesto on noin kaksi tuntia. Tunne nimeltä rakkaus -esityksessä esiintyjien ja yleisön kontaktilla on suuri merkitys, minkä vuoksi onkin tärkeää, että esiintyjät pääsevät etukäteen harjoittelemaan esimerkiksi yleisön kohtaamista ennen varsinaista esitystilannetta.

TUNNE NIMELTÄ RAKKAUS

Miltä rakkaus tuntuu? Miten toista ihmistä lähestytään? Mitä on arkinen rakkaus? Miksi elokuvissa koskettaa, kun joku menettää jonkun? Millaista on, jos rakkautta ei ole?

Tunne nimeltä rakkaus vihkii katsojan teatterilliseen iltaan, joka juhlii, tutkii ja tuo esiin rakkauden eri muotoja ja puolia. Se on lempeä, intiimi, mahtipontinen ja upottava esitys ilmiöstä, josta ei löydy yhtä totuutta. Iltamien aikana esiintyjät kohtaavat yleisön niin läheltä kuin kaukaa. Jokainen ilta on ainutlaatuinen yhteinen hetki katsojien ja tekijöiden välillä. Eri-ikäisistä maunulalaisista asukkaista koostuva esiintyjäjoukko on kevään aikana tutkinut rakkautta ja rakkaudellista olemista työpajoissa. Tunne nimeltä rakkaus -esityksessä aihe on läsnä paitsi kohtauksissa, myös teoissa ja ajatuksissa. Voiko esitys olla rakkaudellinen teko?

Esiintyjät:
Riikka Hyvämäki, Kalevi Kaivola, Milla Koistinen, Margareta Kvickström, Tiina Lehto, Kirsi-Marja Lähteenoja, Maarit Oskarsson, Rosa Oskarsson, Sanna Oskarsson, Susanne Rantanen, Kari Saranpää, Riitta Silvo, Aino Sorsa, Anne Sorsa, Janika Takkula, Sakari Topi, Virpi Toivonen, Anette Pimenov

Ohjaus: Eveliina Heinonen

Dramaturgia: Juho Gröndahl

Apulaisohjaaja: Kenneth Siren (TeaK)

Lavastus-, puku- ja videosuunnittelu: Tomi Flyckt

Äänisuunnittelu: Antero Kemppi

Tuotanto: Salli Berghäll

Ensi-ilta to 9.11. klo 19 Maunula-talolla

Muut esitykset:
la 11.11. klo 13 & 19, ma 13.11. klo 19, to 16.11. klo 19 ja 17.11. klo 19

Esitykset Kansallisteatterin Willensaunassa:
ma 20.11. klo 19, ti 21.11. klo 12 & 19 ja ke 22.11. klo 12

Maunulan esitykset ovat maksuttomia, paikkavaraukset oheisella lomakkeella
Willensaunan esitysten liput (10€) Kansallisteatterin lippumyymälästä p. 010 7331 331 (0,083€ + pvm/mpm) sekä
Lippupisteestä, lippu.fi p. 0600 900 900 (1,98€ / min + pvm)

LISÄTIETOJA
Maunulan maisema 

Tunne nimelä rakkaus