Kurkista kulissien taa! Valitse kolmesta harjoituksesta!

489

Haluatko päästä kurkistamaan kulissien taa ja nähdä kuinka Kansallisteatterin Maunulan maisema -aluehankkeen Tunne nimeltä rakkaus -esitystä työstetään? Eikö edellinen avointen harjoitusten aika sopinut kalenteriisi? Ei huolta, uusia mahdollisuuksia on nyt tarjolla! Yleisöä haetaan kolmelle eri päivälle. Kansallisteatteri hakee koeyleisöä kolmelle eri päivälle su 22.10. klo 15, to 2.11. klo 19 (1. valmistava harjoitus) su 5.11. klo 15 (3. valmistava harjoitus). Kaikki harjoitukset ovet Maunula-talon Metsäpurosalissa, Maunulassa

Ilmoittaudu sähköpostitetse Salli Berhälille osoitteeseen: sähköpostiosoitteeseen salli.berghall@kansallisteatteri.fi

Muista mainita esityksen päivämäärä, johon olet tulossa.

Kyseessä on harjoitus, ei vielä valmis esitys. Harjoituksen kesto on noin kaksi tuntia. Tunne nimeltä rakkaus -esityksessä esiintyjien ja yleisön kontaktilla on suuri merkitys, minkä vuoksi onkin tärkeää, että esiintyjät pääsevät etukäteen harjoittelemaan esimerkiksi yleisön kohtaamista ennen varsinaista esitystilannetta. Esitys liikkuu tilassa ja yleisö seuraa mukana, joten esitys ei ole esteetön, mutta apua on saatavilla tarvittaessa.

Kansallisteatteri käynnisti vuonna 2016 kolmivuotisen alueellisen yleisötyöhankkeen Maunulassa. Hankkeen tarkoituksena on tuoda teatteria alueen arkeen ja käsitellä taiteen keinoin asukkaille tärkeitä kysymyksiä ja aiheita. Projektissa teatterin ammattilaiset työskentelevät yhdessä asukkaiden kanssa toteuttaen esityksiä sekä muuta toimintaa. Tunne nimeltä rakkaus on Maunulan maisema -hankkeen vuoden 2017 ensi-ilta teos, jonka 18-henkinen esiintyjäjoukko koostuu 13-85-vuotiaista maunulalaisista. Ensi-ilta on Maunula-talon Metsäpurosalissa 9.11. klo 19. Lisätietoja esityksestä ja hankkeesta löytyy osoitteesta www.maunulanmaisema.fi/rakkaus-2017