Haluatko esiintyä? Oletko kiinnostunut teatterista?

435

Haluatko päästä tutustumaan Kansallisteatterin kulissien takaiseen elämään ja työskentelemään ammattilaisten kanssa? Kansallisteatterin Maunulan maisema -yleisötyöhanke on tekemässä esitysta nimeltä Kerrostumia, joka kiertää ympäri Maunulaa toukokuussa 2018. Esitykseen haetaan nyt kaiken ikäisiä ihmisiä mukaan esiintyjiksi. Ensimmäiset harjoitukset ovat ke 28.2. klo 18, harjoituspaikkana toimii Asukastalo Saunabaari (Metsäpurontie 25).

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti keskiviikko ja torstai-iltaisin, lisäksi ensi-illan lähetyessä muutamia viikonloppuja. Esityksen ohjaana on Eveliina Heinonen, dramaturgina toimii Juho Groöndahl. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, mutta osallistujilta vaaditaan sitoutumista projektiin. Tule mukaan tekemään taatusti kiinnostavaa ja erilaista esitystä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja
Salli Berghäll
salli.berghall@kansallisteatteri.fi
tai p. 050 305 4251

www.maunulanmaisema.fi