Bulevardikaupunkien Hetki suunnittelijana -työpajat

381

Mitä bulevardisointi tarkoittaa konkreettisesti? Mitä alueita se koskee, ja miten se vaikuttaa kaupunkilaisten arkeen? Miten suunnittelu etenee – mitä asioita tällä hetkellä tutkitaan ja selvitetään? Kaupunkiympäristötoimiala järjestää ma 12.3. ja to 15.3. klo 17-19 työpajoja suunnittelusta näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2, Vanha linja-autoasema).

Tule kuulemaan Laiturille missä kaupunkibulevardien suunnittelussa mennään, ja kerro samalla mitä asioita suunnittelussa tulisi ottaa huomioon. Työpajoissa keskustellaan valmisteilla olevien Vihdintien ja ja Huopalahdentien sekä Tuusulanväylän suunnittelun periaatteista.

12.3. ja 15.3. työpajojen ohjelma

17 -18.20 Ajankohtaisia kuulumisia bulevardikaupungeista
• Mitä kuuluu kaupunkibulevardeille?: Heikki Salmikivi
• Vihdintien ja Huopalahdentien bulevardikaupunki: Suvi Tyynilä, Nina Välkepinta-Lehtinen/Tuomas Eskola ja Anton Silvo
• Tuusulanväylän bulevardisointi: Eeva Pirhonen, Aleksi Räisänen ja Markku Granholm

18.20 – 19.30 Keskustelua ja työskentelyä karttojen äärellä

Työpajat ovat samansisältöisiä.

Bulevardikaupunkitapahtumia

Kaupunkiakatemian aamukahvit: Kotiosoitteena Kaupunkibulevardi?