Maunulakoe on ollut yleisömenestys

469

Maunula-talolla viikonloppuna 16.-18.3.2018 järjestetty kokeellisen kulttuurin festivaali on kerännyt paljon yleisöä. Meno jatkuu vielä sunnuntaina klo 11 eteenpäin aina iltaan asti. Lisätietoja: Maunulakoe.

Mukaan oli kutsuttu sekä maunulalaisia että muita nimekkäitä artisteja. Viikonlopun aikana on viihdytty muun muassa elektronisen musiikin, uuden sirkuksen sekä kokeellisen elokuvan ja ruokatarjonnan parissa.

Tapahtuma on osa osallistavan budjetoinnin prosessia eli paikalliset asukkaat ovat itse saaneet olla mukana vaikuttamassa Maunula-talossa järjestettäviin tilaisuuksiin. Neljän festivaalin sarja äänestettiin tämän vuoden aikana järjestettävien tapahtumien joukkoon. Seuraavat festivaalit järjestetään kesäkuussa.

Jimi Tenor oli lauantai-illan nimekkäimpiä esiintyjiä. Kuva Jussi Männistö.