Maunulan Sanomien kesänumero 2/2018 ilmestyi to 31.5.

428

Maunulan Sanomien kesänumero 2/2018 on ilmestynyt. Lehden teemana on pelit ja pelillistäminen. Lehteä jaetaan vapaaehtoisille jakajille asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25) la 2.6. klo 11-12 ja su 3.6. klo 12-13 sekä arkisin Mediapajan normaaleina aukioloaikoina klo 9-16. Tee hyvä työ Maunulalle ja jaa lehti omaan taloyhtiöösi.

Vanhoja Maunulan Sanomien numeroita on saatavilla asukastila Maunulan Mediapapajalla (Metsäpurontie 19-21) sen normaaleina aukioloaikoina klo 9-16.

Olet tervetullut rentoon ja iloiseen porukkaan tekemään Maunulan omaa lehteä vaikka vain yhden jutun vuodessa tai ottamaan kuvia. Tule myös opettelemaan lehden tekoa, jos et ole aiemmin tehnyt lehteä.

Maunulan Sanomien vt. päätoimittaja on Hannu Kurki (etunimisukunimi [at] hotmail.com). Lehteä julkaisee Maunulan Sanomien tuki ry.

Maunulan Sanomat on riippumaton alueen kehittämisen äänenkannattaja ja se on perustettu 1990. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen painos on 7000 kpl. Lehden jakelualue on Maunula, Pirkkola ja Metsälä.

Lehteä lukee YKS-projektin kyselyjen mukaan noin 95 % maunulalaisista ja 89 % ilmoittaa lukevansa lehteä säännöllisesti. Lehteen liittyviä tietoja

Vanhoja Maunulan Sanomia voi lukea netistä

Asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 25)