Maunulan maisema -hanke kesätauolle

439

Maunulan maisema -hanke jää kesätauolle. Kansallisteatteri palaa taas Maunulaan 5.8.2018. Maunulassa kiertävä pelillinen Kerrostumia –esitys jatkuu syksyllä kahdeksan esityksen verran. Esityksiin voi ilmoittautua mukaan jälleen elokuussa.

Ihme arki -projektissa kiitettiin kolmea maunulalaista, kiitosten toteuttamisessa oli mukana useita kymmeniä Maunulassa asuvia tai asuneita ja työskenteleviä ihmisiä. Ihme arjen -yllätystekojen vastaanotto on ollut hienoa, kiitetyt ovat olleet iloisesti yllättyneitä ja myös tekojen toteuttajat ovat kokeneet yllättäviä ja antoisia hetkiä projektin parissa. Ihme arki -projekti jatkaa syksyllä ihmisten kiittämistä ja yllättämistä!

Kolmivuotinen Maunulan maisema –hanke (2016-2018) on tulossa päätökseensä, mutta syksyyn mahtuu vielä monta mukavaa tapahtumaa!

Maunulassa kiertävä pelillinen Kerrostumia –esitys jatkuu syksyllä kahdeksan esityksen verran. Esityksiin voi ilmoittautua mukaan jälleen elokuussa.

Maunulan kirjastossa lainattavissa olleeseen Maunulalaiseen päiväkirjaan asukkaat ovat kirjanneet muistojaan, runojaan ja oman päivänsä tunnelmia hankkeen alusta alkaen. Päiväkirjan materiaalin pohjalta valmistuu maunulalaisten sielunmaisemaan kurkistava esitys, joka saa ensi-iltansa Maunula-talossa 15.11.2018. Esityksiä on kolme, minkä jälkeen se siirtyy Kansallisteatterin Lavaklubille. Esityksen käsikirjoittaa Juho Gröndahl ja ohjaa Eveliina Heinonen. Näyttelijöinä ovat Jonnakaisa Risto ja Matti Onnismaa.

Lauantaina 24.11. maunulalaiset kutsutaan Kansallisteatterille. Päivän mittaan järjestetään työpajoja, pienimuotoisia esityksiä sekä kulissikiertoja talon ohjelmiston mukaisten esitysten lisäksi. Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma paljastetaan syksyllä.

Salli Berghäll
Maunulan maisema -alueprojektin tuotantoassistentti
Suomen Kansallisteatteri
puh. 050 305 4251

etunimi.sukunimi@kansallisteatteri.fi

www.maunulanmaisema.fi
www.kansallisteatteri.fi