Sunnuntaina 10.6. klo 13-17 pelataan Avatar-pelejä Maunula-talolla

456

Sunnuntaina 10.6. klo 13-17 pelataan Maunula-talon Metsäpurosalissa Avatar-pelejä. Avatar-projekti on todellisuuspeli, jonka osallistujat pyrkivät vaikuttamaan muihin Maunulan asukkaisiin. Avatar-vaikuttamispelin ovat luoneet Tellervo ja Oliver Kalleinen. Osallistujiksi on valittu kutsun pohjalta kolme erityyppistä ryhmää Maunulasta.

Ryhmät ovat luoneet peliin avatar-hahmon, jota he ohjaavat Maunulan “pelikentällä” suorittamaan erilaisia tehtäviä. Avatar-hahmona toimii improvisaatioteatterin ammattilainen. Pelit liittyvät Maunulan siisteyteen, turvallisuuteen ja kasvihuoneilmiön torjuntaan Maunulassa.

Aika: su 10.6.2018 klo 13-17
Paikka: Maunula-talo, Metsäpuronsali, Metsäpurontie 4

LISÄTIETOJA
Tellervo ja Oliver Kalleinen: Avatar-vaikuttamispeli  

Maunula pelastaa maailman -peli