Aamiaismuistoja-näyttelyn päätöstapahtuma ma 25.6.2018 klo 13-14

588

Tervetuloa Aamiaismuistoja-näyttelyn päätöstapahtumaan ma 25.6.2018 klo 13-14 Maunula-talolle (Metsäpurontie 4). Neljä maunulalaista jakaa aamiaismuistonsa Afganistanista ja Suomesta. Näyttelyn taiteilijat ovat Faqir Mohammad Saifi, Mohammad Hosseini, Riitta Granlund ja Sanna Valkiala. Installaatiot syntyivät työpajassa, jonka vetäjinä toimivat taiteilija-aktivistit Babak Arzani ja Johanna Raekallio. Osallistujia kannustettiin tuomaan muistonsa moniaistisesti havaittavaksi käyttämällä ääntä, videota sekä kosketus- ja hajuaistia. Tule kuulemaan teoksia ja taiteilijoita!

Welcome to the finissage of the Breakfastfrom the Past exhibition!

Maunula House, Metsäpurontie 4

Four individuals from Maunula share their memories of past breakfasts – in Afganistan and Finland. The artists of the exhibition are Faqir Mohammad Saifi, Mohammad Hosseini, Riitta Granlund and Sanna Valkiala. Their installations were created in a workshop led by Babak Arzani and Johanna Raekallio, two Helsinki-based artists. In the workshop, the participants were encouraged to find a multi-sensory approach to communicate their experience by the use of sound, video as well as tactile and olfactory senses.

Come to hear the artworks and artists!

Best wishes

Ystävällisin terveisin,
m-cult ja taiteilijat
m-cult and artist

LISÄTIETOJA
Lisätietoja tapahtumasta