Maunulan maiseman viimeinen syksy käynnistyi

445

Maunulan maisema –hankkeen viimeinen syksy pyörähti käyntiin. Syksyyn mahtuu vielä monta tapahtumaa. Maunulassa kiertävä pelillinen esitys Kerrostumia jatkuu ja kesätauon jälkeinen ensimmäinen esitys on ke 15.8.2018. Esityksiä on syksyn mittaan kaikkiaan kahdeksan, viimeinen esitys on 14.9.2018. Kerrostumia on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.maunulanmaisema.fi, sähköpostitse Salli Berghällille tai puhelimitse 050 305 4251 (arkisin klo 10-16).

Maunulan kirjastossa lainattavissa olleeseen Maunulalaiseen päiväkirjaan asukkaat ovat kirjanneet muistojaan, runojaan ja oman päivänsä tunnelmia.

Päiväkirjan materiaalin pohjalta valmistuu maunulalaisten sielunmaisemaan kurkistava esitys, joka saa ensi-iltansa Maunula-talossa 15.11., esityksiä on kolme, minkä jälkeen se siirtyy Kansallisteatterin Lavaklubille 19.-24.11. Esityksen käsikirjoittaa Juho Gröndahl ja ohjaa Eveliina Heinonen. Näyttelijöinä ovat Jonnakaisa Risto ja Matti Onnismaa.

Lauantaina 24.11. maunulalaiset kutsutaan Kansallisteatterille. Päivän mittaan järjestetään työpajoja, pienimuotoisia esityksiä sekä kulissikiertoja talon ohjelmiston mukaisten esitysten lisäksi.

Vielä ehtii osallistua hankkeen tapahtumiin, lämpimästi tervetuloa!

Ihanaa syksyä toivotellen,

Salli Berghäll
Maunulan maisema -alueprojektin tuotantoassistentti
Suomen Kansallisteatteri
puh. 050 305 4251
etunimi.sukunimi(ä:n tilalla a)@kansallisteatteri.fi

www.maunulanmaisema.fi
www.kansallisteatteri.fi