Seurakunnan musiikillinen syksy Maunulassa

418

Maunulan kirkko on remontissa  vuoden loppuun asti, joten osa toiminnasta järjestetään Maunula-talossa ja Maunulan Saunabaarissa.

To 27.9.klo 13 Muistathan syyskuun- Syyslaulajaiset Maunula-talossa. Syyslauluja yhteisesti laulaen ja kuunnellen. Mukana oopperalaulajat Heli Närhi ja Kari- Kyösti Silvennoinen, Maunulan ala-asteen kuoro ja soitinryhmä, Raivo Savik ja Elisa Hapuli, tilaisuuden juonto. Maija Pesonen-Kareinen, piano ja Maunulan lauluryhmä. Kahvitarjoilu tilaisuuden jälkeen. Järjestää Oulunkylän seurakunta yhteistyössä Maunula- talon kanssa. Torstai-iltapäivisin ohjelmatarjonta jatkuu kohtaamisen kahvilan merkeissä.

Asukastalo Maunulan Saunabaarissa alkaen 4.10 klo 13 eri aiheiden parissa. Kahvitarjoilu, Vapaa pääsy. Yhteyshenkilönä Elisa Hapuli.
To 25.10. klo 13 Syyskonsertti, Maunulan Saunabaarissa. Helsingin Konservatorion laulajat, ohjaajana laulunlehtori Anitta Ranta. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu.

To 22.11. klo 13 Vanhat koululaulut soivat. Maunulan Saunabaari, Vaahterasali, yhteislauluja lakkauttamassa Maija Pesonen-Kareinen, Maunulan lauluryhmä ja Elisa Hapuli. Kahvitarjoilu.

Lasten muskarit ikäryhmittäin Asukastalo Maunulan Saunabaarissa
To 13.9.- 29.11. (Poikkeuksena 11.10, jolloin Soiva metsä-muskarit Maunula-talossa, ei syyslomaviikolla 18.10) Muskarit Ikäryhmittäin: klo 9.30–10 ( 2–5 v)., klo 10–10.30 ( 1–2 v) klo 10.30–11 (0–1 v, vauvat) Lauluja, leikkejä ja rytmisoittimia. Ryhmät ovat maksuttomia ja avoimia, ei etukäteisilmoittautumista. Perhekahvio.
Soiva taikametsä – Satumuskarit koko perheelle. Torstaina 11.10 klo 9.30 ja 10.15, Maunulatalon Metsäpurosali. Yhteistyössä Maunula-talon kanssa. Vapaa pääsy.

Naistenpäivä 6.10. klo 10-15 Oulunkylän kirkolla. Aiheena Tunteet elämän kapellimestarina? Vierailijana terapeutti, kouluttaja Heli Janhonen, luennolla 10.30. Kasviskeittolounas klo 12, työpajoja eri teemoista 12.45- 14.30, hierontaa, askartelua, musikkia, naistenpäivän messu, kirppis Naisten Pankin hyväksi. Lastenhoito järjestetty. Tarkemmat tiedot seurakunnan nettisivuilla ja yhteyshenkilöltä Maija Pesonen-Kareinen maija.pesonen-kareinen@evl.fi.