Luonto-Liiton juhlatapahtuma la 27.10. klo 10-14 Maunulan Urheilumajan läheisyydessä

436

Luonto-Liiton 75-vuotisjuhlatapahtuma järjestetään lauantaina 27.10. klo 10-14 Maunulan Urheilumajan läheisyydessä. Tapahtumassa on hyvä mahdollisuus tutustua järjestön toimintaan ja retkeillä keskuspuistoon! Perheen pienemmille on elämyspolkua ja suurpetorastia ja koko perhettä liikuttaa opastettu luontopolun kävely.

Lisätietoja

OHJELMA:

10.30 laulaja Minja Aho esiintyy. Hänen jälkeensä kuullaan Luonto-Liiton puheenjohtajan Ina Rosbergin, varapuheenjohtaja Otto Snellmanin ja toiminnanjohtaja Nina Kaipion tervehdykset.

Urheilumajan läheisyydestä löytyy lapsiperheille suunnattu toiminnallinen elämyspolku. Luontokoulu Naakan eli Milla Tuormaan innostavat rastipisteet tarjoavat runsaasti ihmeteltävää, kuten eläimien majoja, taivaspeilejä ja muuta hauskaa. Polulle voi suunnata jo klo 10 alkaen.

Susiryhmän suurpetorastin tehtävien äärellä tutustutaan maamme suurpetoihin.

11.30 Majalta aloitetaan opastettu kävely Maunulan Luontopolulle. Oppaana toimii Susanna Pitkänen.

Puron varrella (koivikkotien lähellä) tapaamme Teemu Mökkösen, jolta kuulemme taimenpuron kunnostuksesta, kaloista ja muusta mielenkiintoisesta (n. 12.00-12.10). Tämän jälkeen on mahdollista oikaista takaisin Maunulan Majalle ns. Keskuspuiston taivalta pitkin tai jatkaa koko kierros (3,5 km) uurnalehdon kautta.

Aikaa koko kierrokseen kannattaa varata noin 1,5 h pysähdyksineen ja keskusteluineen.