Maunula-talon avoin foorumi kokoontuu 27.10. klo 13

423

Maunula-talon avoin foorumi kokoontuu lauantaina 27.10. klo 13-16 Maunula-talon Metsäpurosalissa. Tilaisuuteen on kutsuttu kaikki asukkaat. Tapahtumassa osallistujat vahvistavat ensi vuoden Maunula-talon toimintasuunnitelman. Maunula-talon neuvottelukunta on valmistellut ehdotukset avoimeen foorumiin. Tilaisuudessa valitaan uuden neuvottelukunnan asukasjäsenet. Lisäksi tapahtumassa kerätään pelaamalla ideoita Helsingin osallistuvaan budjetointiin.

Aika: La 27.10.2018 klo 13-16
Paikka: Maunula-talon Metsäpuronsali, Metsäpurontie 4

LISÄTIETOJA
Avoimen foorumin ja OmaStadi Maunulan ohjelma

On aika äänestää Maunula-talon tulevasta toiminnasta  


Avoimen foorumin ja OmaStadi Maunulan ohjelma

klo 13-14
Syksyn avoimessa foorumissa koostetaan kuluvaa vuotta, äänestetään yhteissuunnittelun toimintaehdotuksista sekä valitaan uudet neuvottelukunnan jäsenet ja asukasedustajat. Asukkaat myös lausuvat julkilausuman. Voit asettua ehdolle neuvottelukunnan jäseneksi joko etukäteen ilmoittautumalla Emmi Komlosille: emmi.komlosi@hel.fi tai paikan päällä.

klo 14-14.30 tauko
Salissa mahdollisuus katsella Maunula-elokuva.

klo 14.30-16.00
OmaStadi Maunula-peli, jota pelaamalla kerätään ideoita osallistuvan budjetoinnin äänestystä varten. Pelin luotsaajana stadiluotsi Ella Tanskanen.

Lapsille on järjestetty ohjattua puuhailua. Kahvilatoiminnasta vastaa Maunulan ala-asteen 5C-luokka.

Kutsumme avoimeen foorumiin ja OmaStadi Maunula-peliä pelailemaan kaikki alueen asukkaat!