Millainen ikäohjelma Stadille?

409

Mitä kysymyksiä, toivomuksia tai ehdotuksia Sinulla on Stadin ikäohjelmaan? Tule kuulemaan, keskustelemaan ja evästämään keskiviikkona 28.11. klo 14 – 16 asukastalo Saunabaari, Metsäpurontie 25.

Helsingin kaupunginvaltuuston päätettäväksi valmistellaan Stadin ikäohjelmaa. Se on lain velvoittama suunnitelma ikäihmisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn tukemisesta sekä vanhusten palvelujen ja omaishoidon kehittämisestä.

Stadin ikäohjelmasta kertoo sen valmistelua koordinoiva Anu Markkola, vuorovaikutussuunnittelija kaupunginkansliasta. Kommenttipuheenvuorot ikäohjelmaan Minna Kataja-Rahko Pääkaupunkiseudun omaishoitajien ja läheisten yhdistyksestä ja Olli Salin, Eläkeläiset ry:n edustaja Helsingin vanhusneuvostossa. Keskustelun vetäjänä Yrjö Hakanen Saunabaarin asukastaloraadista.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa