Kevätkonsertti: SOSSun Touko-special keskiviikkona 29.5.

493

SOSSun kevätkonsertti Touko-special keskiviikkona 29.5. klo 19 Maunula-talon Metsäpurosalissa. SOSSu on Helsingin yliopiston Savolaisen osakunnan orkesteri, joka koostuu sekä savolaisista että savonmielisistä soittajista. Kapellimestarina toimii Tuuli Malve. Lavalla nähdään myös tanssiryhmämme KELA.

Tule kokemaan kesän kynnyksellä SOSSu-orkesterin timantiksi hiottu festariohjelmisto! Konsertissa virittäydytään juhlatunnelmaan parhailla paloilla monipuolisesta festariohjelmistostamme, jota esitämme myös Ruotsissa opiskelijaorkesterifestivaaleilla toukokuun alkupuolella. Lisäksi estradilla nähdään SOSSun pienryhmät sekä tanssiryhmämme KELA. Kapellimestarina toimii Tuuli Malve. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.

SOSSu on Helsingin yliopiston Savolaisen osakunnan orkesteri. Haastamme itseämme venymällä moneen suuntaan: harjoittelemme sekä fiiniä klassista että tyrmäävää bilemusiikkiakin. Orkesterimme keikkailee ahkerasti mm. eri osakuntien, ainejärjestöjen ja yliopiston tilaisuuksissa, ja teemme myös hää- ja juhlakeikkoja.

Kysy lisää: sossu.orkesteri@gmail.com, facebook.com/SOSSu.orkesteri

Aika: ke 29.5. klo 19
Paikka: Maunula-talon Metsäpurosali, Metsäpurontie 4