Maunulan uudet verkkosivut avattu

525

Olet Maunulan uusilla verkkosivuilla, jotka on avattu heinäkuun 2019 lopulla! Sivustoa ylläpitää Maunula-Seura, joka on vuodesta 1964 tehnyt työtä rakkaan kotiseutumme vaalimiseksi ja kehittämiseksi ja asukkaiden viihtyvyyden lisäämiseksi.

Kaupunginosamme kehittäminen yhä paremmaksi paikaksi asua on kaikkien tavoite. Asukkaiden on hyvä olla tietoisia tapahtumista ja erilaisista kehittämishankkeista, joita toimijat alueella toteuttavat. Sivustolla seurataan kaupunginosaamme koskevia uutisia, tapahtumia ja hankkeita, niin julkishallinnon toimeenpanemia kuin muitakin.

Sivustolla myös esitellään Maunulaa kotiseutuna. Maunulan ainutlaatuisuus ja omaleimainen paikalliskulttuuri syntyvät eri-ikäisistä rakennuksista ja niiden asukkaista, upeasta lähiluonnosta ja yhä paranevista palveluista sekä yhteisistä tapahtumista. 

Maunula-Seura on kaikkien maunulalaisten asiaa ajava yhdistys, joka kuulee asukkaita ja kehittää Maunulaa yhteistyössä asukkaiden ja kaupungin kanssa.

Maunula-Seura: maunula.seura@gmail.com