Maunula-talon elokuun tapahtumia

816

Nyt on oikein mainio hetki suunnitella, minne elokuussa kannattaa askeleensa suunnata. No, tietysti Maunula-talolle! On nimittäin paljon, mistä valita.

Talon viereisellä puistoalueella vietetään 8.8. vilttipiknikkiä Maunulan taivaan alla. Seuraavina päivinä kuunnellaan livenä lounasmusiikkia, ihmetellään musiikkiteatterin keinoin kielimuureja ja seurataan sirkusryhmän harjoituksia.

Taiteiden yönä 15.8. täällä saa tanssia tangoa, sambaa ja rockenrollia. Ja jos ei tanssi, niin voi vaikka jammailla. Intialaiseen tunnelmaan pääsemme melko pian sen jälkeen. Elokuun loppupuolella 24.8. juhlitaan sitten taas oikein kunnolla musa- ja makkarameiningillä.

Kaiken tästä tarkemmin saat tietää katsomalla ohjelmatiedot www.maunulatalo.fi -sivun tapahtumakalenterista! Paperiversiona löydät elokuun tapahtumat Maunula-talon kirjastosta ja aulasta. Tervetuloa elokuu!

Elokuun tapahtumat:

Illallinen Maunulan taivaan alla / Dinner under the Maunula sky elo 8 @ 17.00 – 19.00 Maunula-talo kutsuu sinut mukaan suureen piknikkiin! Illallinen Suomen taivaan alla leviää 8.8.2019 kaikkialle Suomeen ja ulkomailla asuvien suomalaisten toimesta myös…

Oulunkylän Seurahuone Band elo 9 @ 11.30 – 12.00 Maunula-talon aulassa perjantai-iltapäivän iloksi lounasmusiikin tunnelmoi Oulunkylän Seurahuone Band.

Sivuhenkilöt: Mun siivet ei mahdu kahvihuoneeseen/avoin harjoitus elo 14 @ 11.00 – 12.00 Maunula-talolla harjoittelee elokuun alussa teatterin, tanssin ja sirkuksen tekijöistä koostuva Sivuhenkilöt-työryhmä, joka valmistaa uutta esitystä Mun siivet ei mahdu kahvihuoneeseen Helsingin Juhlaviikoille….

Taiteiden yö Maunula-talossa elo 15 @ 18.00 – 22.00 Klo 18-19 Tangoyhtye Utopia –  Tangoja meiltä ja muualta Tangoyhtye Utopia soittaa suomalaisia ja argentiinalaisia tangoja eri vuosikymmeniltä. Tilaisuudessa kuullaan ….

Sangeetha Sandhya – A musical odyssey elo 23 @ 18.00 – 20.00 Lähde musiikilliselle matkalle Intiasta saapuvien palkittujen muusikoiden, laulaja Sangeetha Ravindranath ja perkussionisti Arun Sivagin, kanssa. Laulaja Sangeetha Ravindranath aloitti …

Maunulan Musaa ja Makkaraa 2019 elo 24 @ 13.00 – 19.00 Maunulan Musaa ja Makkaraa tapahtuma toteutetaan tänä vuonna Maunula-talossa. Musiikki raikaa Metsäpurosalissa, ja talon edustalla on makkaragrilli kuumana. Piha-alue on …

Koira, koiran, koiraa elo 29 @ 18.00 – 19.00 Lämmin ja humoristinen musiikkiteatteriesitys kielimuurin yli kiipeämisen uskaltamisesta lapsille ja nuorille. En varm och humoristisk musikteaterföreställning om att våga hoppa.

Koira, koiran, koiraaelo 30 @ 12.30 – 13.30 Lämmin ja humoristinen musiikkiteatteriesitys kielimuurin yli kiipeämisen uskaltamisesta lapsille ja nuorille. En varm och humoristisk musikteaterföreställning om att våga hoppa.

Kärtsy Hatakka on esiintynyt Maunulan Musaa ja Makkaraa -festivaaleilla aiemminkin.