Maunulan Musaa ja Makkaraa 24.8. Maunula-talossa

592

Maunulan Musaa ja Makkaraa -festivaali järjestetään lauantaina 24.8.2019 klo 13-19. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna Maunula-talossa. Pihalla grilli ja kirppismyyntiä!

Tapahtumapäivän aikana musiikki raikaa Metsäpurosalissa. Talon edustalla on makkaragrilli kuumana, kuten tapahtuman nimessä luvataan. Kahvio palvee sisällä tapahtumavieraita.

ESIINTYJÄT

  • Vanhanpiian Pojat
  • Kärtsy For Sale (Kärtsy Hatakan duo)
  • Tuittulan Ukuleleorkesteri
  • Aston Kalmari
  • Gramobone
  • Punatähdet

Piha-alue on varattu omatoimiselle kirppiskaupalle. Paikkoja ei voi varata. Maksuton, oman pöydän tai viltin kanssa toteutettava kirppis.

Tuittulan Ukuleleorkesteri ja MMM ohjelmatuottaja Jan Erola. Kuva: Liisa Lohtander

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa: >> MAUNULAN MUSAA JA MAKKARAA -KAUPUNGINOSAFESTIVAALI

Tapahtuman järjestää Maunula-Seura ja ohjelmatuottajana toimii Jan Erola. 

Haluatko tulla auttamaan tapahtuman toteuttamisessa, esim. paistamaan makkaraa tai myymän kahvia? Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä Tapani Kontialaa puhenlin 0400 468864 ta sähköposti tkontiala@gmail.com

Koko perheen maksuton tapahtuma, tervetuloa!

Maunula-talo ja sen pihapiiri sopivat hyvin tapahtuman areenaksi. Tuolloin bändit soittavat sisällä Metsäpuro-salissa ja grillit käryävät pihamaalla. Kuva: Susanna Pitkänen 2019.
Maunulan Musaa ja Makkaraa on järjestetty vuodesta 2014 lähtien Sorsapuistossa, ja se on joka kesä vetänyt puiston täyteen iloisia maunulalaisia. Vuonna 2019 juhlitaan poikkeuksellisesti Maunula-talossa. Kuva: Liisa Lohtander