Musaa ja Makkaraa -festareilla oli tunnelma katossa

419

Suuret kiitokset kaikille Maunulan Musaa ja Makkaraa -festarin osallistujille, esiintyjille ja toteuttajille. Kuvia tapahtumasta on julkaistu Maunulan Seinä -Facebook-sivulla. Yleisömäärän arvioiminen on todella vaikeaa, kun yleisö vaihtui useampaan kertaan, mutta järjestäjät arvioivat kävijämääräksi 500-600 henkilöä.

Ilman vapaaehtoisten työpanosta tapahtuma ei olisi sitä mitä nyt saimme yhdessä aikaan. Tällainen festari rakentuu suuresta joukosta pieniä yksittäisiä tekoja, joita kaikkia tarvitaan. Me teimme sen yhdessä. Siitä iso kiitos jokaiselle talkoolaiselle ja tietysti erityisesti jokaiselle muusikolle.

Ensi vuonna kohtaamme jälleen musan ja makkaran äärellä!

Kuvia tapahtumasta Facebookissa!

Helsingin rouhein kaupunginosatapahtuma järjestetään vuosittain elokuussa. Mukana runsaasti musaa ja makkaraa! Esiintyjät ja makkarat julkistetaan loppukesästä. Koko perheen kaupunkitapahtumaan Maunulan sydämessä on vapaa pääsy.

Järjestäjä: Maunula-seura
Ohjelmatuottaja: Jan Erola