Maunula-talon uusi digipiste tarjoaa it-tukea keskiviikkoiltaisin

815

Maunula-talon digipiste tarjoaa it-neuvontaa keskiviikkoiltaisin 15.1.2020 alkaen. Digipiste on suunniteltu tukemaan Asukastila Maunulan Mediapajan toimintaa. Mediapaja tarjoaa maksutonta it-tukea ja koneiden käyttömahdollisuuden joka arkipäivä klo 9-16.

Mediapaja sijaitsee Saunabaarin talossa osoitteessa Metsäpurontie 25.

Maunula-talon digipiste on avoin it-luokka, johon voi tulla työskentelemään opiston tietokoneilla itsenäisesti apua tarvittaessa kysyen. Jos haluat tarkempaa opastusta, voit varata ajan paikan päältä tai opistosihteeriltä numerosta 09 310 88516.

Digipiste on auki keskiviikkoisin 15.1.-6.5.2020 klo 16-20. Tällöin opastaja pyrkii auttamaan kaikenlaisten tietokoneongelmien kanssa. Aloittelijat ja seniorit saavat opastusta tietokoneen käytön perusteissa. Ohjausta myös englannin kielellä.

Viidessä oppimiskeskuksen koneessa on monipuolinen ohjelmistovalikoima kuten Adobe CC Pro 2019 -mediaohjelmat sisältäen mm. Photoshopin, InDesignin, Illustratorin ja Premiere Pron. Tilassa on myös langaton nettiyhteys.

Lisätietoa: https://ilmonet.fi/#!code=H202041

Helsingin työväenopiston kevään 2020 opinto-oppaan sivulta 151 alkaen löytyvät mediakurssit, joihin digipistekin luetaan. Digipiste on maksuton.
https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KasKo/tyovaenopisto/Tyovis-2020_kevat_WEB.pdf

>> Asukastila Maunulan Mediapaja
>> Maunula-talo