Maunulalaiset artistit perustivat Vox Månsas -duon

743

Vox Månsas on klassista ja kevyttä musiikkia esittävä duo, joka sai alkunsa kahden maunulalaisen jalkapalloäidin, Katja Harvalan ja Mariikka Mannisen, kohtaamisesta kentän reunalla.

Solisti, sopraano Katja Harvala on opiskellut klassista laulua yli 20 vuotta ja esiintyy myös helsinkiläisen Balalaikkaorkesteri Kalinkan kanssa. Pianisti Mariikka Manninen on puolestaan aktivoinut vanhan rakkaan harrastuksensa ja nyt duo keikkailee yritys- ja perhejuhlissa sekä järjestää omia lied-konsertteja.

Jotkut maunulalaiset saattavat muistaa kaksikon Maunulan Mediapajan 20-vuotisjuhlista kuluvan vuoden syyskuulta. Siellä duo esitti kauniita sävelmiä ja yleisö nautti suuresti.

Vox Månsas -nimisenä tämän duon ensiesiintyminen on joulun alla, lauantaina 21.12. Ravintola Elitessä. Luvassa on perinteisiä joululauluja ja tunnelmointia. Tunnelmallisen ja kauniisti soivan joulumusiikin säestämänä kelpaa myös ruokailla tai istua baarin puolella, jonne sopii tulla kuuntelemaan vaikka vain musiikkia. Ilta on varmuudella täynnä elämyksiä.

Tulevista keikoista voisi sanoa vaikka, että olemme kaikille ehdotuksille avoimia,
Harvala iloitsee.

Kuulemme tästä duosta varmasti vielä, toivottavasti myös kotikulmilla Maunulassa.

Kaksikko Harvala-Manninen Maunulan Mediapajan 20-vuotisjuhlassa 20. syyskuuta 2019. Kuva: Liisa Lohtander.