Maunula-talossa tapahtuu tammi-helmikuussa!

568

Maunula-talossa tapahtuu! Alkuvuosi tuo taloon joogaa ja hyvinvointia, teatteria, asiaa kansallispuistoista ja retkeilystä ynnä muuta!

la 25.1. klo 11.00 – 12.15 SHRI VIVEK YOGA CLASS: Stress Relief with Prem Jyoti
This class will be focused on releasing the tiredness and the stress hold in our body and in our mind through the practice of yoga postures (asanas), breathing exercises (pranayama), meditation and relaxation techniques based on Shri Vivek Yoga teachings. This practice will create a sense of deep relaxation and wellbeing, a better connection between body and mind. Please, bring you own yoga mat and wear comfortable clothes.

to 30.1. klo 19.00 – 20.30 Kirjahyllyelämä
Mitä tapahtuu, kun kaksi naista alkaa elämään kirjojen tarinoiden mukaan?
Sirpa ja Kirsi ovat tulleet elämässään siihen kohtaan, kun melkein kaikki on jo saavutettu. Keski-ikä häämöttää ja nuoruus nyt vaan on jo takana, halusi tai ei. Tässäks tää nyt oli? Vai vieläkö voi tehdä jotain? Esityksen kesto noin 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

pe 31.1. klo18.00 – 20.00 Elokuvailta: Kaksi Vihtoria
Nyrki Tapiovaaran ohjaama komedia Kaksi Vihtoria (1939) pohjautuu Tatu Pekkarisen näytelmään. Välitysliikkeen johtaja Vihtori Rantamo (Eino Jurkka) pääsee hummailemaan, kun hänen määräilevä vaimonsa Karoliina (Annie Mörk) lähtee maalle ostamaan kartanoa. Ennen esitystä Erkka Blomberg kertoo 10 min elokuvan syntyhistoriasta.

ma 3.2. klo 18.00 – 19.30 Teemailta: UK-kansallispuisto retkeilyalueena
Kalle Eerola on kokenut retkeilijä ja opas, joka on ensimmäisen kerran retkeillyt alueella vuonna 1967. Sen jälkeen hän on käynyt alueella useita kertoja. Kalle kertoo illan aikana alueesta lisää kuvin ja sanoin.

to 6.2. klo 18.00 – 19.00 Lohtulauluilta: Musiikkia ja kuvia, jotka tuovat lohtua ja iloa
Jo toisen kerran pidettävä suosion saanut Lohtulauluilta saa jatkoa Maunula-talon Metsäpurosalissa. Lohtulauluillassa laulamme yhteislauluina tuttuja sävelmiä eri vuosilta. Esiintyjinä ovat muusikko ja musiikinlehtori, sairaalamuusikkonakin työskennellyt, Sanna Vuolteenaho ja pianisti Kimmo Salonen. Sanat heijastetaan valkokankaalle.

la 8.2. klo 11.00 – 16.00 Hiljennä!! Leppoisa lauantai hyvinvoinnin äärellä
Läkähdytkö informaatiotulvaan? Hukkuuko oma äänesi hälyn keskelle? Olisiko vähemmän sittenkin enemmän? Hiljentymiseen keskittyvässä päivässä voit kuulla mitä sanottavaa sinulla on sinulle.

Katso kaikki tapahtumat maunulatalo.fi/tapahtumat. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ellei toisin
mainita. Artisti- ja aikataulumuutokset mahdollisia.