Muutos Maunulan väestörakenteessa -aluefoorumi

2094

Maunulan 140. aluefoorumi pidetään ma 17.2.2020 klo 18 asukastalo Saunabaarin Maunulasalissa (Metsäpurontie 25, 3. krs.). Aiheena on Maunulan väestörakenteen muutos. Aihetta esittelevät erikoistutkija Netta Mäki ja yliaktuaari Marjo Kaasila. Tilaisuudessa keskustellaan tekijöistä, jotka vaikuttavat väestörakenteeseen.

Maunulan tilastotietoja löytyy sivustolta: www.aluesarjat.fi

Aluefoorumitoiminnan tavoitteena on saada asuinalueelle positiivinen kehityskierre. Aluefoorumi kerää yhteen asuinalueen kehittämisestä kiinnostuneita: aktiivisia asukkaita, taloyhtiöiden ja yhdistysten edustajia, yrittäjiä sekä virkamiehiä ja kunkin teeman asiantuntijoita.

Aluefoorumeissa ei tehdä päätöksiä. Jokainen osapuoli tekee itse omat valintansa ja vie tiedon  omiin taustaorganisaatioihinsa. Kun ei tehdä päätöksiä, ei synny myöskään riitoja. Näin on saatu aikaan tilaisuuksiin keskusteleva, avoin, positiivinen ja luova ilmapiiri.

Lue lisää: >> Maunulan aluefoorumit