Maunula-talossa tapahtuu helmikuussa

599

Maunula-talossa järjestetään helmikuussa ohjelmaa kaiken ikäisille. Talo täyttyy konserteista ja teatterista. Talvilomaviikon kruunaa koko perheen talvirieha ja kuun lopulla vietetään Nuorten yötä.

Pe 14.2. klo 19-22 Jokisen monta syytä & Haydé: Ystävänpäiväkonsertti
Jokisen monta syytä esittää suomeksi laulettua viihdemusaa, jossa on vaikutteita elokuvamusiikista. Haydé on yhden naisen orkesteri ja artistiminä, joka on yhdistänyt laulaja-lauluntekijyyden orkesteri- ja elokuvamusiikkiin. Liput myydään ovelta: aikuiset 20€, lapset ja opiskelijat 10€ (sis. kaksi keikkaa ja väliaikatarjoilun)


La 15.2. klo 10-14 Rescueyhdistysten ystävänpäivämyyjäiset Tapahtumassa voit tutustua yhdistysten toimintaan ja tehdä ostoksia eläinten hyväksi. Myös karvakaverit ovat tervetulleita tapahtumaan.

La 15.2. klo 11-14.30 Lasten lauantai, teemana: yksisarviset
Klo 11 ja 13 satutuokio. Kesto n. 30 min, ikäsuositus 3-vuotiaasta ylöspäin. Klo 12 ja 14 musiikkituokio – kuunnellaan musiikkia lastenlevyiltä ja musisoidaan yhdessä. Kesto n. 30 min, sopii kaiken ikäisille.
Klo 11-14 askartelua. Keksi- ja mehutarjoilu.

To 20.2. klo 10-15 Talvirieha Maunulan leikkipuistossa
Muskarit pikkuväelle perheineen klo 10 ja 11 leikkipuiston sisätiloissa. Hevosajelua klo 10.30-15, 2€/kerta. Hernekeittoa ja laskiaispullia. Myynnissä myös leikkipuiston iltapäiväkerholaisten valmistamia talvisia sydämin koristeltuja ovikransseja yhteisvastuun hyväksi.

Ti 25.2. klo 19-20.20 Kirjahyllyelämä
Mitä tapahtuu, kun kaksi naista alkaa elämään kirjojen tarinoiden mukaan? Sirpa ja Kirsi ovat
tulleet elämässään siihen kohtaan, kun melkein kaikki on jo saavutettu. Keski-ikä häämöttää ja nuoruus nyt vaan on jo takana, halusi tai ei. Tässäks tää nyt oli? Esityksen kesto n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Pe 28.2. klo 19-23 Nuorten Yö
Päihteetön ja maksuton yönuta 13-17-vuotiaille nuorille. Illan aikana lavalle nousevat Köyhä Jonne ja Juno. Keikkojen jälkeen voi jäädä hengailemaan nutalle.

La 29.2. klo 11.00-12.00 Säveliä rytmimaasta – Mikael Nybergin lastenlauluja
Ohjaajana Mervi Sipola-Maliniemi. Konsertin jälkeen mehu- ja keksitarjoilu. Järjestää Musiikkikoulu Virtus, Oulunkylän seurakunta ja Maunula-talo.

Pe 6.3. klo 19.00-20.00 Hauras jää –levynjulkkarit
EVA julkaisee toisen albuminsa Hauras jää Maunula-talon Metsäpurosalissa. Levyllä kuullaan
uudistetut versiot mm. Tähdet meren yllä -tangosta sekä Eino Leinon Nocturnesta. Tanssittavia sävyjä löytyy Taklaxin polskasta ja Tuoltapa näkyy -kansanlaulusta. Hauras jää -albumi sisältää myös aivan uusia EVA:n jäsenten sävellyksiä.

Katso kaikki tapahtumat maunulatalo.fi/tapahtumat. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita. Artisti- ja aikataulumuutokset mahdollisia.