Johanna & Mikko Iivanainen duon lempeää jazzia kuullaan Maunula-talossa huhtikuussa

1177

Lempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa, kun vokalisti Johanna Iivanaisen ja kitaristi Mikko Iivanaisen duo loihtii lempikappaleistaan vaikuttavan kokonaisuuden. Metsäpurosalin konsertissa kuullaan mm. Mikon uuden A River Runs Through It -levyn kappaleita sekä valikoituja paloja Johanna Iivanaisen omasta tuotannosta.

Johanna Iivanainen on monipuolinen laulaja-lauluntekijä, joka tuli tutuksi myös suositun SuomiLOVE-ohjelman LOVEbandin solistina. Palkittu laulaja on saanut kiitosta raikkaan luonnollisesta esiintymisestään. Johannan ohjelmistoon kuuluu sävykkäiden jazztulkintojen lisäksi accappellaa, poppia, dancea ja lastenmusiikkia.

Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony Jazzpalkinnon. Johanna Iivanainen on tehnyt yhteistyötä monien yhtyeiden kanssa ja esiintynyt aktiivisesti esimerkiksi Antti Sarpila Swing Bandin, JimJamMurMurin ja Korpi Ensemblen kanssa. Iivanainen on julkaissut neljä sooloalbumia sekä useita levytyksiä yhdessä muun muassa 1n-yhtyeen ja Eero Koivistoisen yhtyeen kanssa.

Kitaristi Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä soundin monipuolisuudella. Iivanainen on vaikuttanut useissa jazzyhtyeissä, kuten Free Controlissa, Nordic Trinityssä sekä Loco Motifessa.

Helmikuussa julkaistulla A River Runs Through It -sooloalbumilla kuullaan akustista, sähkö- ja baritonikitaraa ja osassa sähköisistä kappaleista Mikko Iivanainen käyttää myös loopperia. Levy on saanut inspiraationsa pohjoisen Oijärven hiljaisesta mökkimaisemasta, jossa näkyvät virtaava joki ja metsän eläimet.

Tänä iltana Johanna & Mikko Iivanainen duo Maunula-talon Metsäpurosalissa torstaina 2.4. klo 19. Kahvio avoinna 18-21. Konsertissa on väliaika. Liput ennakkoon 20€ + toimitusmaksu www.lippu.fi ja ovelta 25€.

www.maunulatalo.fi