PERUTTU: Aluefoorumi 20. huhtikuuta: Tuusulan kaupunkibulevardi – asukkaiden näkemys

880

PERUTTU, UUSI AJANKOHTA SYKSYLLÄ 2020

.

.

.

.

.

.

.

Maanantai 20.4. klo 18-20, Asukastalo Saunabaari, 2. krs

Tuusulan kaupunkibulevardi: asukkaiden näkemys. Mukana kaikki Pohjoisen Helsingin kaupunginosayhdistykset! Tapahtuma kuuluu Maunulan Aluefoorumi -sarjaan.

Järjestäjät: Maunula-Seura, Metsälä-seura, Oulunkylä-seura, Pakila-seura, Pirkkolan omakotiyhdistys, Paloheinä-Torpparinmäki-seura

> Maunulan Aluefoorumit

Keskustelua Tuusulanbulevardista

Tuusulanbulevardiin rajoittuvat kaupunginosat ovat aktivoitumassa kiteyttämään omia näkemyksiään kaupunkibulevardin alueen suunnittelun tavoitteista. Ideana on, että suunnittelualueen kaupunginosayhdistykset tuottavat kukin oman näkemyksensä suunnittelun tavoitteista paikallisista lähtökohdista. Bulevardisoinnin suunnittelu koskettaa Käpylää, Metsälää, Oulunkylää, Maunulaa ja Pakilaa.

Alueen kaupunginosayhdistykset esittelevät asukkaiden näkemyksiä maanantaina 20.4.2020 klo 18-20 Maunulan aluefoorumilla Asukastalo Saunabaarissa (Metsäpurontie 25).

Edellisen kerran bulevardin suunnittelusta keskusteltiin Maunula-talolla Pakilan, Maunulan ja Oulunkylän Uutta Pohjois-Helsinkiä -tapahtumassa 21. marraskuuta. Tällöin esiteltiin kesällä 2019 tehdyn bulevardista tehdyn nettikyselyn tuloksia.

Vihdintien ja Huopalahdentien sekä Tuusulanväylän bulevardikaupunginosien valmistelu jatkuu kaupunkiympäristön lautakunnan 12.12.2017 hyväksymän yleiskaavan toteuttamisohjelman ja kaupunkistrategian linjausten mukaan.

Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi 18.12.2018 raportin Tuusulanbulevardi – Bulevardikaupungin suunnitteluperiaatteet. Suunnitteluperiaatteet ohjaavat alueen jatkosuunnittelua kuten kaavarungon valmistelua.

Aluefoorumi on osa Pohjoisten kaupunginosien luontoviikkoa 2020.

Pohjoisten kaupunginosien luontoviikko 20.-26.4.

Järjestäjät: Maunula-Seura, Metsälä-seura, Oulunkylä-seura, Pakila-seura, Pirkkolan omakotiyhdistys, Paloheinä-Torpparinmäki-seura

Helsingin Pohjoiset kaupunginosat ovat yhdistäneet voimansa vihreämmän, vehreämmän ja viihtyisämmän kaupungin puolesta. Ainutlaatuista kotiseudussamme ovat sen metsä- ja viheralueet, ja niistä on pidettävä kiinni!