Maunulan Sanomat 1/2020 ilmestyy 6. maaliskuuta

557

Maunulan Sanomien kevätnumero 1/2020 ilmestyy perjantaina 6.3.2020. Lehden välissä on nelisivuinen Maunulan portailla -liite.

Lehteä jaetaan vapaaehtoisille jakajille la 7.3. klo 11-12 asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25) sekä muulloin arkisin Mediapajan normaaleina aukioloaikoina klo 9-16. Tule hakemaan lehdet omaan taloyhtiöösi.

Lehden jakelun edistymistä seurataan Mediapajan seinällä olevalla kartalla, johon merkitään jaetut yhtiöt ympyröimällä ne punaisella tussilla.

> Maunulan Sanomat

Maunulan portailla -liite kertoo saman nimisestä asukkaiden vuoropuheluun perustuvasta keskustelutapahtuma, jonka teemana oli alueen yhteistyö ja tulevaisuus. Maunula-talolla järjestetyn tapahtuman osallistujina oli kaupunginosan aktiiveja ja yhteisöjä, nuoria ja vanhempia, vapaaehtoisina ja viran puolesta toimivia ihmisiä. Toteuttaja: Jeanne van Heeswijk ja mediakulttuuriyhdistys m-cult.